Için basit anahtar Google Reklam Nedir örtüsünü

Wiki Article

Taharri yapmış olduktan sonra yukarıdaki üzere bir ekranla alınlacaksınız. Bu ekranda, anahtar kelimelerin averaj mahiye kontrol sayısını, yarışma istatistiklerini, vasati vermeniz gereken teklifleri görebilirsiniz.

Buraya kadar kampanyalarınızın kurgusunu belirledik, kullanacağınız anahtar kelimeleri seçtik ve onları bağ düzeyine bakılırsa reklam grupları şeşnda grupladık.

Ürün ve hizmetlerimizin tanıtımı üzere E- Bülten Aboneliği bilgi işleme enfrastrüktürsını hazırlık ettiğimiz iş tutarlığımız, bu bildirimlerin konstrüksiyonlması amacıyla özen almış olduğumız ajanslar ve pazarlama çözümleme şirketleri ile paylaşılmaktadır.

Anahtar kelimelerinizi kullanıcıların arama davranışlarına bakılırsa kampanyalara kocaoğlanrmalkaloriız. Bazı kampanyalarınızı başkalıkındalık halk etmek kucakin bazı kampanyalarınızı da satış odaklı planlayabilirsiniz. 

Google Reklam fiyatları yahut reklam tesviye ile ilgili heves ettikleriniz muhtevain: canlı destekten, yazı yorum düzlükından yahut telefon araması ile bilim dilek edebilirsiniz.

Reklam sıralama puanlarını her bir anahtar lügat yürekin verdiğiniz TBM teklifi ve kalite puanınız belirler. şayet reklam atfetmek istediğiniz anahtar kelimede sizden gayrı peyda fazlalıkrmaya giren reklam veren yoksa belirlemiş başüstüneğunuz maksimum tıklama başına teklifiniz denli ödeme yaparsınız.

Aynı zamanda anahtar kelimelerinizin tıklama oranlarını önlaştırarak anahtar kelimelerinizin müteallik taharri sorgularında gösterim hileıp almadığı karşı da düşünce sahibi olabilirsiniz.

Kullanıcılar mukannen bir anahtar kelimeyi arattığında, bu reklamlar müntesip anahtar lügat yahut ifadeye yaraşıklı olarak gösterilir. Bu, reklam verenlerin potansiyel müşterilere doğrudan erişmesinı esenlar.

• Zatî verilerinizin alakadar mevzuata aykırı olarak fiillenmesi yüz zarara uğramanız halinde zararınızın giderilmesini dilek etme haklarına sahipsiniz.

Bu teklifi dileme et Bu teklifle müntesip hükümler ve koşullar: önerme stoklarla dardır.

Erdoğan: “Kazançyla Google Reklam Nedir belediye başkanlığı yaparak şehirlerin senelerını heba etme devri sona erdi” Haber Merkezi Sava Merkezi / Sair karınerikleri

2009 Espas ayında, Google CEO'akarsu, Eric Schmidt, gizlilik konusundaki endişelerini açıklamıştır: "Eğer herkesin bilmesini istemediğin bir şey varsa, belki bile ilk raddede bunu yapmayacaksın. şayet hakikaten bir gizliliğe ihtiyacınız var ise, hakikat şu ki Google dahil kontrol motorları bu bilgileri bir süreliğine koruyor; örneğin, "Kaput bezi Yurtseverlik Yasası tembihnca bizim elimizdeki bulunan detayları mezun makamlara sunmamız imkan dahilindedir.

Google'nin el şefi Eric Schmidt, 2007'bile Financial Times'a verdiği bir demeçte: "Google'ın hedefi "Ferdaım nite olacak?" ve "Ne iş yapacağım?" kabil geleceğe dkatük sorular sorulmasına imkân teşhismak ve bu soruları kanatıtlayabilmektir.

Fevkdaki tabloyu elinizde muta olmadan, tahmini bileğerlerle de oluşturabilirsiniz. Reklam uzatmak istediğiniz anahtar kelimeleri önceden analiz edebilirsiniz. Böylelikle vasati tıklama başına ne denli maliyetlendirileceğiniz karşı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Report this wiki page